Árak

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden fotózás más. Az árak irányárak, a csomagok alapok, mindig a megrendelő egyedi igényeihez készítek árajánlatot.

Minden szerződéskötés előtt a következő folyamat játszódik le.

A beérkezett ajánlatkérés után mindenképpen személyes egyeztetés kezdődik. Ez lehet fizikai vagy telefonos/online formában. Ekkor átbeszéljük a lehetőségeket, elképzeléseket, pontosítjuk a csomagban lévő dolgokat. Szóval készülj fel; legalább egy óráig fogjuk egymás tárasaságát élvezni.

Mindezek után, megkapjátok a pontos árajánlatot és egy szerződésmintát. Amennyiben minden rendben, az időpontot lefoglaljuk, kitöltitek a szerződést, aláírjátok és eljuttatjátok nekem. A szerződésben minden pontosan benne lesz, mit-hogy-mikor kell tenni, de ezt a személyes találkozó/beszélgetés alatt is elmondom, legalább is a főbb dolgokat.
Nem, a szerződéstől eltekinteni nem tudok. Nem, nem lesz olcsóbb szerződés nélkül. A szerződés elsősorban a megrendelő érdekét szolgálja (persze az enyémet is) és segít abban, hogy mindent pontosan lássatok.
Jómagam a teljes etikusság híve vagyok és mindig így is cselekszem. Nincs apróbetű, nincs csavarás, nincs hókuszpókusz. Azt szeretném, ha a szolgáltatásom tényleg emlék legyen és mindig pozitívan gondoljatok vissza.

Ha nem találsz megfelelő ajánlatot, “terméket”, kérlek lépj velem kapcsolatba az ITT megadott módon. Nagyon nagy valószínűséggel találunk megoldást az igényedre.

Minden esetben foglalót kérek. Ennek mértéke függ az igényelt szolgáltatásoktól, de nem haladja meg a teljes összeg 20%-át.

Portréfotózás30.000 forinttól
(az ár nem foglalja magában az esetleges stúdió díját, a sminket, a fodrászt, stylist igénybevételét, stb)
A fotózás időtartalma: 45 perc
Átadott képek: 8-10 darab, szerkesztett, alap retusáláson átesett kép. A képek nagymértékű retusálása feláras.

Rendezvényfotózás (nem esküvő)70.000 forinttól
Ez mindig egyedi megállapodás kérdése. Függ a rendezvény hosszától, a távolságtól, stb.

Cégek részére külön csomagajánlatot készítek, attól függően, milyen szolgáltatást szeretnének igénybe venni. (PR fotók, Buisness fotók, image fotó, katalógus fotózás, termékfotózás, stb)

Esküvő – 150.000 forinttól

Az alap csomag tartalma:
Szertartásfotózás, 1 óra kreatív fotózás, ünnepség/lakodalom fotózása. A képek szerkesztése, valamint alapszintű retusálása.

Természetesen ez csak iránymutatás. Ha többet szeretnél, lehet. Ha kevesebbet, azt is lehet. Pár példa az általam ígérni tudott szolgáltatásokból;

  • Kreatív fotózás, stúdióban, szabadban
  • Nyomtatott, keretezett képek, egyszerű kivitelben
  • Fotókönyv ( Fotóminőség, kemény fedővel, normál méretben, 30 képpel)
  • Videó
  • Több fotós – akár női fotós is (a menyasszony készülődését is követi, ha én mint férfi fotográfus kényelmetlen lennék)
  • Analóg fényképek
  • Az egyszerű keret helyett, paszpartuzott,  míves keretezés. Külön megállapodásra. 
  • Nagymértékű retusálás – értsd; címlapretus

Csak a képzeleted szabhat határt.